Altech Pelletkachels

Een primeur voor Altech Pelletkachels.

Het merk breidt haar prachtige assortiment speksteenkachels uit met een geweldige serie pelletkachels. Het prachtige vlammenspel en de unieke warmte van speksteen, alleen dan gerealiseerd met pellets.

Deze nieuwe toestellen werken niet geautomatiseerd zoals een doorsnee pelletkachel, maar met een micro-vergassingsysteem. Dankzij het unieke verbrandingssysteem realiseren de Altech pelletkachels een hoog rendement en een minimaal pellet verbruik.

Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar, de Torus, de Ecosy en de Ecosy Plus. De laatste twee modellen zijn in plaats van met een normale brander (small, 4kg) ook uit te rusten met grotere branders zoals de medium (5kg) en de large (7,5kg), wat zorgt voor een breder vlammenspel. Door het gebruik van speksteen stralen de pelletkachels van Altech tot wel tien uur na het doven van het vuur nog warmte uit.

Het is ook mogelijk om de pelletkachels, tegen een meerprijs, te bestellen met zijruiten. Hierdoor heeft men vanuit de gehele ruimte maximaal zicht op het prachtige vlammenspel.

De Altech pelletkachels zijn getest als houtkachel (omdat deze pelletkachel niet op stroom werkt, wordt het niet gezien als pellekachel) en heeft energielabel A+. En sinds kort is de Torus pelletkachel te bewonderen in ons Experience Center en is, evenals de andere modellen, nu al leverbaar. Een aantal voordelen van de Altech pelletkachel op een rij: Het toestel gebruikt geen stroom en is geluidloos Bezit de unieke eigenschappen van speksteen Zuinig in gebruik

Altech Pelletkachels | 't Smidje haarden & kachels