BELANGRIJKE UPDATE SERVICE & ONDERHOUD
De afgelopen periode hebben wij een gigantische extra vraag voor onderhoud en service aanvragen ontvangen i.v.m. Corona. Wij willen dit zo goed mogelijk verzorgen voor iedereen en hebben daarom het volgende beleid:

 • Service aanvragen m.b.t. haarden welke wel bij ’t Smidje zijn aangeschaft, werken we samen met een onze onderhoudspartner, Fa. Pook. Onderaan deze pagina kunt u uw aanvraag indienen.
 • Service aanvragen m.b.t. haarden welke niet bij ’t Smidje zijn aangeschaft, kunnen we helaas niet behandelen. We hebben hiervoor te weinig mankracht in combinatie met het onderhoud van de eigen geleverde haarden.
 • Storingen aan de haard krijgen altijd de hoogste prioriteit. (klanten met onderhoudscontracten krijgen hierin voorrang). We reserveren hier ook momenten voor in onze planning.
 • Klanten met een onderhoudscontract of waar in de laatste 3 jaar onderhoud is uitgevoerd door ons of door de fa. Pook bedienen we z.s.m. als het gaat om regulier onderhoud. We benaderen deze ook actief zoals elk jaar.
 • Klanten waar wij nog niet eerder zijn geweest of waar geen onderhoud is gepleegd in de laatste 3 jaar. Plannen we voor volgend jaar in.
 • Klanten die heel lang geen onderhoud hebben laten doen kunnen we helaas niet meteen van dienst zijn. Het is niet reëel om te verwachten dat we nu ineens binnen een week op de stoep staan. Het is immers ook een seizoensgebonden product. Als er goed onderhoud wordt uitgevoerd, zijn er ook nauwelijks storingen.

Wij begrijpen dat het in sommige gevallen vervelend is, maar we kunnen helaas niet anders. Het aantal aanvragen is simpelweg te groot om alles in behandeling te kunnen nemen. Daarnaast zijn de aanvragen explosief gestegen. We hopen dat uw begrip heeft voor onze keuze.

Mocht u vragen hebben, vernemen wij het graag.

Service & onderhoud ’t Smidje

’t Smidje Haarden & Kachels werkt met betrekking tot service & onderhoud samen met een partner om zo gezamenlijk zorg te dragen dat de kwaliteit van uw service & onderhoud wordt gewaarborgd. Laat hieronder uw verzoek achter, rekening houdend met bovenstaande criteria:

  Persoonsgegevens

  Uw toelichting

  Vragen met een * zijn verplicht