Sfeervolle pelletkachels

Pelletkachels zijn veel zuiniger dan open haarden en gewone houtkachels, daarnaast stoten pellet kachels minder fijnstof uit.Er zijn verschillende soorten pelletkachels: CV pelletkachels, inbouw pelletkachels, voorzet pelletkachels en CV inbouw pelletkachels. Kortom laat u goed adviseren door specialist ‘t Smidje haarden & kachels.

Wij werken veelal met de kwaliteit merken:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, vernemen wij het graag.

Subsidieregeling van kracht op veel modellen, neem contact op met ‘t Smidje om te kijken wat de huidige mogelijkheden zijn aangaande aanschaf van pelletkachels.

Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een houtkachel en is eenvoudig in zijn gebruik. De aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht die door de ventilator wordt afgegeven is volledig instelbaar. Op deze manier kunt u de warmte dus eenvoudig zelf regelen.

De pelletkachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. De temperatuur is eenvoudig constant te houden. De pelletkachel is een kachel die brandt op houtkorrels. Dit is naast zuiniger stoken voor het milieu ook nog eens voordeliger stoken in de portemonnee. Pelletkachels hebben een zeer hoog rendement.

‘t Smidje haarden & kachels
Galderseweg 94
4855 AJ Galder
T. 076-5612571
M. info@smidje.nl