De vlam van ‘t Smidje Haarden & Kachels wordt gedoofd.

Na ruim 100 jaar stoppen we met de verkoop van haarden en kachels. Waar de fam. Van Boxel ruim 75 jaar actief was als smederij met het accent op de verkoop en installatie van kachels, werd het stokje eind 1999 overgedragen aan Martijn Vromans en werd de naam omgedoopt naar ’t Smidje Haarden & Kachels.

Martijn heeft besloten te stoppen met zijn werkzaamheden en zo komt er een einde aan ’t Smidje Haarden & Kachels.

Activiteiten stoppen per 1 april 2024

Jarenlang heeft het team van ’t Smidje ziel en zaligheid gestoken in het bedrijf en er werden vele mooie projecten afgerond in de regio en ver daarbuiten. In menig kamer brand een warm en aangenaam vuur van ’t Smidje.

Tevreden klanten waren daarbij het voornaamste en dit verspreidde zich als een lopend vuurtje. Ondanks de vele mooi projecten en tevreden klanten is besloten te stoppen met de activiteiten.

De showroom is gesloten van 1 april 2024. En nee, dit is geen grap.

Lopende opdrachten en projecten

Uiteraard verdwijnt ’t Smidje niet direct en worden alle lopende projecten en opdrachten netjes afgerond. Martijn blijft beschikbaar tot najaar 2024 voor de nazorg en lopende projecten.

Lees het artikel op BN De Stem.

Martijn blijft beschikbaar tot lopende opdrachten zijn afgewerkt. In principe blijft Martijn beschikbaar tot najaar 2024.Voor vragen over lopende werken kunt u mailen naar info@smidje.nl

Ja, alle wettelijke regelingen en verplichtingen m.b.t. garantie worden nagekomen. Dit geldt zowel voor garantie op het product als de dienst (installatie). Tevens blijft u aanspraak houden op de fabrieksgarantie. Voor vragen hierover kunt u mailen naar info@smidje.nl

Dit is mogelijk voor kachels welke zijn aangeschaft bij ’t Smidje Haarden & Kachels vanaf 2006. De door ons geleverde haarden zijn gekoppeld aan het installatie adres in ons klantenbestand. Ons klantenbestand is aangeleverd bij de fa. Pook te Vuren. De fa. Pook is beschikbaar voor het beantwoorden van service- onderhoudsaanvragen. U kunt hiervoor de website van de fa. Pook raadplegen, www.pook.nl

Tot het najaar van 2024 blijven wij u hiermee van dienst. U kunt hiervoor mailen naar info@smidje.nl

Voor een service- of onderhoudsaanvraag kunt u terecht bij:

Onfire-pelletservice – www.onfire-pelletservice.nl

Pellet Service Nederland – www.psn.nl

We proberen deze nog te beantwoorden tot najaar 2024. Dit is afhankelijk van de vraag en de drukte.  Martijn blijft alleen beschikbaar en kan hierdoor niet alle vragen beantwoorden.