Contura 510

Contura 510 Style is een van de populairste kachels ter wereld. De Contura 510 Style heeft dit fraaie, eenvoudig te plaatsen model nieuw leven ingeblazen dankzij de sierlijke deur, grotere ruiten en een efficiëntere verbranding. Geniet nu nog meer van het vlammenspel in jouw Contura 510 Style! De Contura 510 Style is verkrijgbaar de in kleuren zwart en grijs (gietijzer). Daarnaast kunt u kiezen uit 3 verschillende bovenplaten: glas, speksteen en aluminium.

Contura Houtkachels staan voor kwaliteit tot in het kleinste detail. Zweden is een lang smal land waarvan de noordelijkste provincies vaak aan strenge koude worden blootgesteld. Dan moet je gewoon een houtkachel met een hoog rendement hebben, een houtkachel die veel rendement verspreidt. Om deze reden ontwerpt en ontwikkelt NIBE haar producten dan ook helemaal zelf.

We zijn van mening en weten uit ervaring dat een haard een product is waar veel bij komt kijken wanneer het om service en kwaliteit gaat. Dat laatste geven wij u graag persoonlijk in onze showroom.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag het allerbeste advies en komen desgewenst vrijblijvend de situatie bekijken!

Persoonlijke service  3 generaties lang ervaring  Ruim assortiment

Contura - Woodburner 510G - wit | 't Smidje haarden & kachels