Sfeervolle gashaarden

‘t Smidje haarden & kachels zijn showroom is gelegen in Galder (grensgebied België & Nederland).

Waarom kiezen voor een sfeervolle gashaard?
Wilt u wel de warmte en sfeer realiseren maar niet wachten of steeds zelf houtblokken moeten aanvullen? Dan is een gashaard de juiste keuze voor u. Met een druk op de knop creëert u in enkele seconden een schitterend haardvuur met heerlijke warmte en met weer een druk op de knop is het weer voorbij. Tegenwoordig is een gashaard haast niet meer van echt vuur te onderscheiden met de mooie vlammen.

De voordelen van gashaarden
Een bijkomend voordeel van een gesloten systeem is dat gashaarden niet schoorsteen gebonden zijn. Een gesloten systeem gashaard is bijna overal te plaatsen. Wij zien een uitdaging in uw wensen en komen graag ter plaatse bij u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Merken gashaarden
‘t Smidje kan afhankelijken van uw wensen en situatie het beste advies geven aangaande welke gashaard het best bij u past. Wij voeren merken gashaarden als: Bellfires en kalfire.

Voor meer informatie over de gashaarden leveranciers waar wij mee samenwerken en enkele voorbeelden van de haarden die we aanbieden. Wij verkopen geen gashaarden via onze website, plan hiervoor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

We zijn van mening en weten uit ervaring dat haarden een product is waar veel bij komt kijken wanneer het om service en kwaliteit gaat. Dat laatste geven wij u graag persoonlijk in onze showroom. Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag het allerbeste advies en komen desgewenst vrijblijvend de situatie bekijken!

Persoonlijke service  3 generaties lang ervaring  Ruim assortiment

MCS - Cap kachel | 't Smidje haarden & kachels