Harrie Leenders | Lobbe

‘t Smidje te Galder | officieel dealer van Harrie Leenders
‘t Smidje uit galder is dealer van Harrie Leenders en heeft verschillende modellen in de showroom staan in Galder. Ook het model Lobbe van Harrie Leenders kunnen wij aanbieden. Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken in onze showroom: 076-5612571.

Model Lobbe | Harrie Leenders
We hebben de Lobbe nu nóg compacter gemaakt. Voetje iets korter, zijstenen wat slanker en opgehangen aan de muur. Voilà, de Lobbe Compact.

Warmte van het model Lobbe
Waar de Lobbe een kachel is, vinden wij de Lobbe Compact een echt haardje. Net iets lichter en vooral ruimtelijker. Ideaal voor een bescheiden ruimte, met de passende hoeveelheid warmte. Want ook de Lobbe Compact brandt perfect met heel weinig hout. Een halve kilogram per uur om precies te zijn.

Harrie Leenders | Oog voor detail
Als een product een lang leven heeft, dan moeten de details kloppen. Omdat we bouwen met de hand zit aandacht voor kwaliteit er ingebakken. We schaven net zo lang tot alle details in dienst staan van het vuur.

Vuur staat bij Harrie Leenders centraal. 
Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Harrie Leenders zorgt voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou. Deze haarden bieden de openhaard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening.

Houthaarden | 't Smidje haarden & kachels