Harrie Leenders | Mats

‘t Smidje te Galder | officieel dealer van Harrie Leenders
‘t Smidje uit galder is dealer van Harrie Leenders en heeft verschillende modellen in de showroom staan in Galder. Ook het model Mats van Harrie Leenders kunnen wij aanbieden. Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken in onze showroom: 076-5612571.

Model Mats | Harrie Leenders
Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verbranding. Een kachel om heel lang plezier van te hebben, met heerlijke stralingswarmte.

Warmte van het model Mats
Dat we geavanceerde en bijzondere haarden kunnen bouwen hebben we inmiddels wel bewezen. Een goede verbranding haalt veel energie uit je hout. Mats brandt schoon en zuinig. Net als de Boxer Plus gebruikt Mats voorverwarmde lucht voor een betere verbranding. De zijstenen slaan de warmte op om het vervolgens geleidelijk aan de ruimte af te geven.

Harrie Leenders | Oog voor detail
Als een product een lang leven heeft, dan moeten de details kloppen. Omdat we bouwen met de hand zit aandacht voor kwaliteit er ingebakken. We schaven net zo lang tot alle details in dienst staan van het vuur.

Vuur staat bij Harrie Leenders centraal. 
Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Harrie Leenders zorgt voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou. Deze haarden bieden de openhaard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening.

Duurzame productie
Duurzaamheid begint volgens ons met een investering. Zoals het bouwen van iets goeds dat lekker lang meegaat. We gaan bewust te werk. Zo draait onze productie al 3 jaar op zonne-energie.

Houthaarden | 't Smidje haarden & kachels