Stûv

De houtkachels van Stûv zijn beschikbaar in vele formaten en afmetingen, meer of minder omvangrijk in functie van het verwarmingsvermogen. De Stûv-kachels zijn ontworpen om een maximum rendement op te leveren in de gesloten modus, terwijl ze het mogelijk maken het geproduceerde vermogen te regelen. ‘t Smidje levert en installeert al jarenlang Stüv haarden en kachels.

Stüv houtkachel modellen verkrijgbaar via ‘t Smidje:

STÛV 30
REVOLUTIONAIRE FUNCTIES, TIJDLOOS DESIGN
De Stûv 30 is de eerstontworpen houtkachel die drie gebruikswijzen aanbiedt.

STÛV 30-UP
Zwevende haard, ideaal voor kleine ruimtes of lage energie woningen en uiteraard uitgerust met… de het driedeurensysteem. U kunt hem ook op de buitenlucht aansluiten.

STÛV 30-H MET ACCUMULATIE
De Stûv 30-H kan worden uitgerust met een accumulatorkern. Deze slaat een deel van de warmte op. De opgehoopte energie zal zich tot 15 uur na het uitdoven van de haard nog steeds verspreiden. En u geniet langer van een weldadige warmte.

STÛV 30-IN
Deze inbouwhaard is uitgerust met de drie functies en kan ook op de buitenlucht worden aangesloten, van luchtregulatie worden voorzien of er kan een ventilator en/of een vloerplaat als optie aan worden toegevoegd.

STÛV 30-IN FRONTPANEEL
Dankzij de metalen frontpanelen kan de Stûv 30‑in zonder metselwerken worden geïnstalleerd. Ze geven de haard een bijzondere uitstraling.

STÛV 30-IN PLAATSKLARE SCHOUW
De plaatsklare schouw bestaat euit een stalen structuur die de haard ommantelt als combinatie van vorm en functie. Het is snel te installeren en beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Wilt u meer informatie over de Stuv modellen, kunt u ons ook contacteren.

Stuv haarden Smidje Galder