Harrie Leenders

‘t Smidje te Galder | officieel dealer van Harrie Leenders
‘t Smidje uit galder is dealer van Harrie Leenders en heeft verschillende modellen in de showroom staan in Galder. Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken in onze showroom: 076-5612571.

Enkele Harrie Leenders modellen:
Mats
Lobbe

Harrie Leenders | Oog voor detail
Als een product een lang leven heeft, dan moeten de details kloppen. Omdat we bouwen met de hand zit aandacht voor kwaliteit er ingebakken. We schaven net zo lang tot alle details in dienst staan van het vuur.

Vuur staat bij Harrie Leenders centraal. 
Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Harrie Leenders zorgt voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou. Deze haarden bieden de openhaard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening.

Duurzame productie
Duurzaamheid begint volgens ons met een investering. Zoals het bouwen van iets goeds dat lekker lang meegaat. We gaan bewust te werk. Zo draait onze productie al 3 jaar op zonne-energie.

Historie Harrie Leenders
Onze fabriek staat in het Brabantse Oirschot. Daar worden onze haarden ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk geassembleerd.

We laten de onderdelen zo veel mogelijk regionaal maken. Heel bewust omdat het voor ons belangrijk is dat leveranciers dichtbij de fabriek gevestigd zijn. Dit helpt de natuur te ontzien, tijd te besparen en we versterken zo de economie van de mooie regio rondom Oirschot.

Houthaarden | 't Smidje haarden & kachels